Welkom op deze site,

Beste bezoeker/ster,

Wij gaan per 8 april naar de nieuwe locatie in Landsmeer (onder de rook van Amsterdam). 

Hebben diverse gespreken gevoerd met goede resultaten.
Ik ben verheugd met de uitkomsten, o.a. een gunstige dranken prijs, de “Siska catering” uit Almere kan er staan en ben vrij in het opbouwen, mits in overleg.
Hoeven ook niet meer te sjouwen met de meubels, wij beginnen een uur eerder en stoppen voor 24.00uur. De 1ste keer zal in de podium zaal zijn maar de volgende avonden hebben wij de beschikking over nog een ruimte. Ik heb geleerd dat het 1ste evenement een chaotische avond is. Wij moeten nog zoeken naar de juiste tafel posities en de bezoekers veel al ook. Hopen dan ook op begrip. Kom naar mij toe met ideeën.

In de slide boven kan je een indruk krijgen van de locatie.

Voor de personen die nog nooit van Landsmeer hebben gehoord? Landsmeer ligt nog geen 3 min van Amsterdam Noord aan de A10 afslag 17 vanuit beiden kanten. (A1 en A5)

Zijn nu bezig met de voorbereidingen voor 8 april, waar wij jou toch ook gaan zien?

BREAKING NEWS. Ik heb al diverse keren aangegeven dat ik 6 mei ook wat ga organiseren. Maar deze datum vervalt. Wim en Jane Hiraki hebben op die dag ook een groot feest met The Rocking Players, in Landsmeer. Zie flyer*. Ik had de oude datums vanuit Dominion meegenomen en wist dus niet dat Wim en Jane ook op die datum wat hebben. Uit respect, te meer Wim en Jane mij, op mijn dansavonden in Aalsmeer hebben geholpen aldaar danslessen te geven, heb ik deze datum gecanceld. En wens hun dansschool veel succes.

Laatste up date: De datums zijn in overleg met secretariaat v/d. locatie, Wim Hiraki (dansschool) en mijn persoon aangepast. 6 mei>27 mei, 15 juli, 19 aug., 23 sept.> 16 sept., 7 okt. > zondag 22 okt.,18 nov.> 11 nov. en 30 dec.. Noteer deze datums, mits je wil komen. Excuus voor het ongemak.

De band "CLIFF AND HIS LONE STARS" en de zanger "RICARDO" gaan er weer voor zorgen dat een ieder op de dansvloer komt. 

 Door op reserveren* dubbel te klikken ben je er 8 april bij.

Geef ook een review in het gastenboek*

Ons motto is "We are one big family!". Hebben het ook vanuit huis meegekregen en jij hoort erbij!.

De Stichting Busyben blijft zijn *doelstellingen nastreven.

Nogmaals, om er 8 april in Landsmeer onder de rook van Amsterdam bij te zijn kan je via de site op "reserveren"* te klikken maar je kan mij ook bellen, 06 15900429. 

Wil je een indruk krijgen van deze gezellige Pesta avonden, klik dubbel op foto's*

De artiesten voor de volgende evenementen zijn bekend. Zie programma*

Breng ook een bezoek aan de site van "Stichting Busyben"*.

Met vriendelijke groet,
Benno

* = op klikken.