Indische evenementen
 

Start pagina.


Beste mensen,

Wederom bedankt voor het bezoeken van onze site. Ik probeer jullie maandelijks van informatie te voorzien. Blijf mij volgen.

 Neem alle adviezen en aanbevelingen goed in je op. Onze gezondheid staat voor op.

Heel langzaam komen wij uit het dal maar moeten wel waakzaam en voorzichtig zijn en blijven. Het is niet niks wat ons is overkomen.

Ik wens jullie dan ook heel veel sterkte en zeker als je er direct of indirect mee te maken heb gehad of nog steeds.

De geluiden naar het willen dansen, men wil elkaar weer zien, enz. hoor je steeds vaker en ik weet dat er andere organisatie langzaam een opstart gaan maken. Wens ze veel succes en dat het geslaagde middagen worden.

Niemand kan in de toekomst kijken en nogmaals jullie en onze gezondheid gaat voor.

Zelf ben ik ook aan het brainstormen met personen om te bekijken wat mijn mogelijkheden zijn. Zodra ik meer weet zal ik het ook kenbaar maken.

Al mijn evenementen tot 1 september zijn zeker van de baan. M.n. 28 juni en 18 augustus zijn geannuleerd.

Na 1 september is het ook nog niet zeker maar dat houden wij allen in de gaten wat er vanuit de regering wel/niet mag. In onze agenda staan nog: 5 sept, 17 okt. en 12 dec.

Er is al diverse keren gevraagd wanneer de Stichting Busyben een Nieuwjaarsparty gaat organiseren. Hier heb ik gehoor aangegeven. Er zal op zaterdag 2 januari een dansavond zijn. Voor deze avond zijn o.a. Diana en The Rocking Players reeds gecontracteerd. Hoop dat het een avond zal worden waar wij alle ellende van 2020 maar gauw mogen doen vergeten.

Om teleurstelling te voorkomen reserveer* daarom op tijd je zitplaatsen en je krijgt gelijk een e-mail bevestiging retour. Inmiddels hebben meer dan 100 personen al gereserveerd.

Reageer op tijd, vol is vol.

Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk/blij) voelen.

Dat is wat ik graag zie en van thuis uit ken, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

*zaterdagavond 2 januari 2021 NIEUWJAARS-PARTY.

Of neem contact op met, Benno 06 159 00 429.

Nogmaals, reageer tijdig of wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video's*.

Het kan zijn dat nog niet alle foto’s of video's op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.    

Andere vragen, suggesties of opmerkingen over de site of ?, stuur ook een bericht via contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                 

En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.