Mocht er niks zichtbaar zijn scrol naar beneden.Welkom op deze site,

Beste bezoeker/ster,

Op naar 3 december. Op die dag treden Hot News en Wanted op. Het belooft weer een topavond te worden. Waarom? Omdat er nu al 180+ een reservering hebben gedaan. Ik kan helaas niet uitverkocht zijn met een zaal waar max. 700 personen in kunnen. Maar ik wil rekening houden dat de bezoekers ruim kunnen dansen. Let op, vol=vol.

Door op reserveren* te klikken ben je er 3 december bij. Helaas, VOL.

Mocht je geïnteresseerd zijn om ook vrijwilliger te worden, reageer door op deze link te klikken. Geïnteresseerd*) Geef ook een review in het gastenboek*

Het gaat/moet weer een dansavond worden als van ouds. Ik heb hier en daar weer wat aanpassingen gedaan in de zaal en de vrijwilligers zullen je ook graag van dienst zijn.    De vrijwilligers hebben hard gewerkt om het allemaal voor elkaar te krijgen. Maar helaas gaan 6 personen de vrijwilligersgroep verlaten. Hun gezondheid laat het niet toe. Heel jammer maar als ze in staat zijn om te komen willen ze erbij zijn.

Ons motto is "We are one big family!". Hebben het ook vanuit huis meegekregen en jij hoort erbij!.

Om er 3 december in Amsterdam/Duivendrecht bij te zijn kan je via de site op "reserveren*" te klikken maar je kan mij ook bellen, 06 15900429. Kijk voor informatie op "programma*".

De Pesta datums voor 2023 zijn bekend, zet deze in je agenda. (Onder voorbehoud)

Op 7 jan. hebben wij onze eerste Pesta dansavond. Dat gaat weer een fantastische avond worden. Muzikale invulling, XANUR & GORDON. Zorg dat je er vroeg bij bent want VOL=VOL. Klik op reserveren* om er bij te zijn.

De artiesten zijn nog niet bekend. Klik op programma*.

Met vriendelijke groet, 

Benno 

* = op klikken.