Indische evenementen
 

Start pagina.

Beste mensen,

Wederom bedankt voor het bezoeken van onze site. Wij proberen jullie maandelijks van informatie te voorzien. Ook hopen wij dat jullie af en toe wat in het gastenboek* schrijven.

Weer terug in het land. Jammer genoeg hebben wij op de laatste dag voor vertrek moeten vernemen dat onze trouwe viervoeter Tarras is overleden. Een maagtorsie was hiervan de oorzaak. Wij zullen hem missen.

Maar goed het leven gaat door dus ook de Pesta avonden.

Wij waren dus in Depok* en Bali geweest. Ga naar de Depok pag. en zie wat wij zoal daar hebben gedaan.

12 januari gaat in de boeken als en geslaagde Pesta dansmiddag. Er was goed gehoor gegeven aan de Gala dress code. Leuk om te zien, zie ook de foto’s. The Rocking Players en Diana zorgde ervoor dat de dansvloer goed bezet was. Ook waren de zangeres Gaby en zanger Tonny van de band Relight in de zaal.

Leuk om te zien was het enthousiasme waarmee de bezoekers/sters aan alles mee deden, Indo-Rock, Potje2, Jave, Soul en de twist. Schitterende acties. Er waren ook veel jeugdige bezoekers. Altijd leuk.

Zaterdagavond 7 maart 2020* is er weer een Pesta avond. Dan zijn Relight en Stanley aanwezig. Allemaal fantastische artiesten. Op deze avond is er gekozen voor de dress code, “The Soul style, de jaren 70tig". (Ook nu niet verplicht maar wel leuk, toch en om misverstanden te voorkomen. Het is niet de hele avond Soul!)

Onze cateraar “het Indonesisch eethuis Ken-Tutut”, die uit Apeldoorn komt. Staat deze keer weer klaar voor jullie.

Wij hopen dat onze bezoekers/ster de tafel opstelling als prettig ervaren. M.a.w. er is rekening gehouden met de loopruimte, dansruimte en veiligheid! Mocht er op/aanmerkingen zijn kom gerust naar Benno. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen.

En het gaat ons om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Men heeft het de afgelopen evenement weer mee mogen maken een geweldige entourage, sfeer en gezelligheid.  Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk/blij) voelen. Dat is wat wij graag zien en van thuis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden horen wij ook steeds vaker.

4 april hebben wij onze volgende Pesta. De artiesten van The Rocking teens en Edu gaan ons vermaken met muziek en show. Reserveer hier*.

Er komt een "50tigste Depok reünieop 28 juni 2020 en een dansmiddag "JK/JE Party" 16 augustus, in de Brug te Reeuwijk en een "Pasar Pesta" (“Feest markt) aan, georganiseerd door de Stichting Busyben. Blijf ons volgen.

Je kan nu al reserveren voor, * zondag middag/avond DEPOK reunie, * zondag middag/avond JA/JE party. Of neem contact op met, Benno 06 159 00 429.

Let op, 7 maart.

a. Om teleurstelling te voorkomen reserveer* daarom op tijd je zitplaatsen. b. Via de website reserveren* krijg je gelijk een bevestiging. c. Zoals reeds geschreven, wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook dan weer gaan wij met de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video's*. Het kan zijn dat nog niet alle foto’s of video's op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.         

Mocht je er *7 maart en/of *4 april niet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op zaterdagavond 2 mei.

Alvast wat voor informatie voor *2020.

Andere vragen, suggesties of opmerkingen over de site of ?, stuur ook een bericht via contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                 

En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.