Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

Afgelopen zaterdagavond 2 feb. hebben wij weer een gezellige Pesta gehad. Ondanks dat de kaarten waren uitverkocht kwamen er toch ook personen aan de zaal. Deze konden achteraf wel een zitplaats krijgen doordat er uitvallers waren.

De band RELIGHT en DIANA verzorgde een schitterende show en prachtige songs. Allemaal top muzikanten en wat hebben wij van hun mogen genieten. Er werd door gespeeld na 01:00u. zo gezellig was het en zeker nog 60% bezoekers aanwezig.

Ook waren de bezoekers blij met de *nieuwe dansvloer. Daar werd driftig gebruik van gemaakt. Het was lang wachten voor de bezoekers, maar uiteindelijk is het er toch van gekomen. Ik wil daarom ook mijn dank uit brengen naar Borchland.

Nu kijken wij weer uit naar 2 maart. Op deze avond treed de band THE ROCKING PLAYERS op. Cliff Breton die een paar maanden actief is geweest in deze band heeft de band weer moeten verlaten omdat het moeilijk was om te combineren met zijn eigen band, "Cliff and the lone stars". Wij wensen hem heel veel succes en hebben toegezegd dat hij in 2020 bij ons op het podium staat. Martin, de man met veel zang ervaring is vanaf nu de nieuwe zanger. Wij hebben hem al gehoord, gezien en zijn er lovend over. Martin, heel veel succes.

Maar niet te vergeten is de ras Mister Entertainer EDU ook aanwezig en dit belooft ook weer een hoop gezelligheid.

Wij gaan ervan uit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk) voelen. Dat is wat wij graag zien en van huis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY.

*Reserveren. voor 2 maart is nu mogelijk of neem contact op met Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

Zorg dat je er op tijd bij bent.

  • a. Om teleurstelling te voorkomen *reserveer daarom op tijd uw plaatsen.
  • b. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook dan weer gaan wij (de vrijwilligers)* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

 Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*.(Nog niet alles staat op de site. Blijf volgen.) Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.(ER ZIJN GENOEG FOTO'S EN VIDEO'S OM TE BEKIJKEN)

Ben je *opzoek naar een artiest of band, neem contact op voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen over de site of ? stuur een e-mail naar contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.