Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

Ja hoor, file, pasar en de hitte hebben voor ons de gezelligheid, samenhorigheid, sfeer, lachen, en respect niet mogen drukken. Integendeel juist een ieder die aanwezig was op deze zeer warme zondagmiddag/avond heeft genoten. En de hitte bedwongen, respect hiervoor. De vogels vielen van het dak maar de bezoekers bleven swingen.

De 4 bands die belangeloos optraden voor hebben er een spetterende dag van gemaakt. De geluidsmannen hebben perfect samen gewerkt.

Ook de catering was weer top. De geluiden onder de mensen blijven allemaal positief.

Op naar zondag 6 juli. Het gaat weer voorspoedig met de reserveringen van de entreekaarten. Op deze dag zullen THE ROCKING TEENS en DIANA voor een muzikale spetterende avond zorgen.

Ook nu weer ga ik het aantal bezoeker in balans houden. Ik wil, loopruimte, dansruimte en veiligheid creëren! En het gaat mij nog steeds om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Vol is vol!

Voor 6 juli ga ik er nu ook vanuit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk) voelen. Dat is wat wij graag zien en van thuis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Kijk ook op de andere pagina's van deze site. En noteer zaterdag 6 juli alvast in jullie agenda.

*Reserveren. voor zaterdag 6 juli is nu mogelijk of neem contact op met       Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

Zorg dat je er op tijd bij bent.

  • a. Om teleurstelling te voorkomen *reserveer daarom op tijd uw plaatsen.
  • b. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer ga ik en de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

 Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*.(Nog niet alles staat op de site. Blijf volgen.) Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.          Mocht je erop 6 juliniet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op zaterdag 3 augustus.

Ben je *opzoek naar een artiest of band, neem contact op voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen over de site of ? stuur een e-mail naar contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                  En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.