Indische evenementen
 

Start pagina.


Beste mensen,

Wederom bedankt voor het bezoeken van onze site. Ik probeer jullie maandelijks van informatie te voorzien. Blijf mij volgen.

 Neem alle adviezen en aanbevelingen goed in je op. Onze gezondheid staat voor op.

Helaas moet ik kenbaar maken dat buiten, 4 april, 2 mei en de pasar van 4/5 juli geannuleerd is ook 6 juni niet door kan gaan. Het is beter voor jullie en onze veiligheid. De huidige situatie is schrikbarend.

Ik bedank de artiesten van de band, The Rocking Teens, Xanuur, Buckel up, Diana, Edu en Gordon voor hun begrip en kunnen rekenen dat ik voor 2021 een beroep op hun ga doen. Het zijn stuk voor stuk top artiesten die ik graag op het podium zie.

Laten wij hopen dat 28 juni (zie onder) weer een dans-evenement is zodat wij deze middag in goede gezondheid kunnen meemaken. Maar begrijp mij goed het kan ook zomaar weer geannuleerd worden.

Wel heb ik besloten om volgend jaar 2 januari een Nieuwjaars-party te organiseren. Dit a. omdat het dan nieuw jaar is en b. dat wij alle ellende van 2020 maar gauw mogen vergeten. Dit doen wij o.a. met Diana, The Rocking Players en ? Wees hier snel bij. Reserveer hier*.

Niemand kan in de toekomst kijken en nogmaals jullie en onze gezondheid gaat voor.

Om teleurstelling te voorkomen reserveer* daarom op tijd je zitplaatsen en je krijgt gelijk een e-mail bevestiging retour.

Reageer op tijd, vol is vol.

Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk/blij) voelen.

Dat is wat ik graag zie en van thuis uit ken, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Naar de zondag dansmiddagen t.w. de Depok reunie op 28 juni en de "J/J dansparty" op 16 augustus, in de Brug te Reeuwijk, kijken wij reikhalzend naar uit. Georganiseerd door de Stichting Busyben. Blijf ons volgen.

Je kan nu al reserveren voor, klik op onderstaande tekst.

*zondagmiddag 28 juni. Depok reunie

*zaterdagavond 5 september. Met TKB&friens en Edu

*zondagmiddag/avond 16 augustus de J&J dansparty.

*zaterdagavond 2 januari 2021 NIEUWJAARS-PARTY.

Of neem contact op met, Benno 06 159 00 429.

6 juni ga ik met de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

Nogmaals, reageer tijdig of wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video's*.

Het kan zijn dat nog niet alle foto’s of video's op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.    

Mocht je er *28 juni. niet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op zaterdagavond 16 aug. in Reeuwijk of 5 september in Borchland.

Alvast wat voor informatie voor *2020.

Andere vragen, suggesties of opmerkingen over de site of ?, stuur ook een bericht via contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                 

En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.