Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

Het is nu weer voorspoedig gegaan met de reserveringen van de entreekaarten. Op deze dag zullen BRAPA en GORDON voor een muzikale spetterende avond zorgen. Ik ben daar niet bang voor deze kanjers gaan ervoor zorgen dat de dansvloer vol komt en blijft.

Ik ben al bezig geweest om de reserveringen voor 7 september goed te doen verlopen. Inmiddels kan er nu *gereserveerd worden voor 7 september met als muzikale ondersteuning, The Java Guitars, Back on Stage en Edu.

Ik blijf het aantal bezoekers in balans houden. Ik wil, loopruimte, dansruimte en veiligheid creëren! En het gaat mij nog steeds om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Vol is vol! En heb het de afgelopen avond mee mogen maken, minder personen maar toch een geweldige entourage en gezelligheid.

Voor 3 augustus ga ik er nu ook vanuit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk) voelen. Dat is wat wij graag zien en van thuis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Kijk ook op de andere pagina's van deze site. En noteer zaterdag 3 augustus alvast in jullie agenda. Of nog beter, reserveer!

*Reserveren. voor zaterdag 7 september is nu mogelijk of neem contact op met  Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

Zorg dat je er op tijd bij bent.

  • a. Om teleurstelling te voorkomen *reserveer daarom op tijd uw zitplaatsen.
  • b. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer ga ik met de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*.(Nog niet alles staat op de site. Blijf volgen.) Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. En de speciale (laatste van 6 juli) You tube* filmpjes van Pip de Vos. Veel kijkplezier.        

Mocht je erop 7 september niet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op zondag 29 september.

Ben je *opzoek naar een artiest of band, neem contact op voor meer informatie.

Vragen of opmerkingen over de site of ? stuur een e-mail naar contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                 

En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.