Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

7 december was de laatste Pesta avond van 2019. Deze avond is voor velen van ons grandioos geweest en wij hebben met z’n allen genoten.

De fantastische band Blue Velvet en Gordon, hebben er voor gezorgd dat iedereen qua dansstijl aan zijn trekken kwam. Country, Potjo2, Line dance, Indo Rock, Soul enz.

Ook was de zangeres, Yvonne Piekhaar in de zaal en heeft ons verrast met een paar pracht liedjes.

De dress code voor deze avond was, ”Indonesië” en daar is goed gehoor aangegeven, vele dames in sarong kebaya en mannen in hun  batik blouse waren gekomen.  Zelfs was er een kraampje gemaakt waar achter men kon staan en Wim maakte daar mooie opnames van. Ook een speciale plek met bomen werd gebruikt als foto decor. Het was een geweldig gezicht. 

Op deze foto is de helft van de bezoekers te zien die op 12.40u. nog aanwezig waren.

 

Deze avond hebben wij afscheid moeten nemen van onze fantastische catering Mutiara. Mayona en Eng Liem hebben toch maar besloten de knoop door te hakken. Het bedrijf vergt een hoop van hun energie, waardoor het moeilijk is om dit te combineren. Niet dat Mutiara het niet aan kan maar Mayona is een perfectionist en wil alles ook goed doen. Het bewijs dat Mutiara kwaliteit levert is alom bekend en wij wensen Mayona en Eng, ook heel veel succes in de verdere opbouw van hun bedrijf. Wij danken hierbij Mayona, Eng, Angel en Twan voor hun inzet en wensen allen veel successen toe.

Gelukkig weer een nieuwe catering gevonden die ook al zijn sporen heeft verdiend en veel op pasars te vinden is. De eigenaar George Stralendorff, van het Indonesisch eethuis Ken-Tutut staat achter zijn producten dus dat belooft ook heel wat. Wij zien hem en zijn medewerkers/sters graag tegemoet op 12 jan. de 1ste dag. (Leuk om te weten dat er nichten van Mayona werkzaam zijn bij George.)

Deze zondagmiddag belooft ook nu weer een spetterende middag/avond te worden. Met The Rocking Players en Diana kan het niet verkeerd gaan. Deze artiesten zijn goed voor een geslaagde middag.

Doordat de reactie qua dress code “Indonesië”, goed te noemen was, heb ik aan de achterban (bezoekers) gevraagd, “Hoe moet de 12de januari eruit zien”? Het antwoordt: “Dress code Gala’’. Dus die dag mogen jullie in “Gala” komen, maar is niet verplicht. (Wel leuk)

Ook nu weer hebben de bezoekers/ster de tafel opstelling als prettig ervaren. M.a.w. er is rekening gehouden met de loopruimte, dansruimte en veiligheid!

En het gaat mij nog steeds om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Men heeft het de afgelopen avond weer mee mogen maken een geweldige entourage, sfeer en gezelligheid.  

Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk/blij) voelen. Dat is wat wij graag zien en van thuis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY. En die geluiden hoor ik ook steeds vaker.

Voor de maand februari heb ik niks gepland. Ik ben namelijk actief in Depok (Indonesië ligt naast Jakarta). Ga daar mijn handen uit steken. Ik zal zoveel mogelijk laten zien hoe wij daar bezig zijn. Langs deze weg wil ik ook jullie danken voor de donaties en jullie komsten op de evenementen.

En noteer zaterdagavond 7 maart 2020 alvast in jullie agenda. Dan zijn Relight en Stanley aanwezig. Allemaal fantastische artiesten.

Reserveren*, voor zondagmiddag/avond 12 januari is nu mogelijk of neem contact op met  Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445

Zorg dat je er op tijd bij bent.

  • a. Om teleurstelling te voorkomen reserveer* daarom op tijd uw zitplaatsen.
  • b. Zoals reeds geschreven, wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer ga ik met de vrijwilligers* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*. Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan maar daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. En de speciale (laatste 3 augustus) You tube* filmpjes van Pip de Vos. Veel kijkplezier.        

Mocht je er 12 januari niet bij kunnen zijn dan hopen wij je te zien op ZATERDAG AVOND 7 MAART.

DAN REST ONS JOU/JULLIE HELE FIJNE FEESTDAGEN, PRETTIGE JAARWISSELING EN ALLE GELUK, WIJSHEID VOOR 2020 TOE.     EN DAT HET ALLEMAAL IN GOEDE GEZONDHEID MAG ZIJN.

Ben je *opzoek naar een artiest of band, neem contact op voor meer informatie.

Alvast wat voor informatie voor 2020: Er komt een " 50tigste Depok reünie" en een "Kecil Pesta Pasar" (Kleine feest Pasar) aan, georganiseerd door de Stichting Busyben"". Blijf ons volgen.

Andere vragen, suggesties of opmerkingen over de site of ? stuur ook een bericht via contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.                 

En kijk gerust regelmatiger op deze site.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.