Indische evenementen
 

Hier kan je lezen wie wij zijn.

Wie en wat is Pesta.

1.   In het Bahasa Indonesia is de vertaling van “Pesta”, “feest`. En om het een feest te laten blijven hebben wij voor deze naam gekozen Pesta.
De Stichting Busyben (Opgericht 30/9/2011) is begin 2014 door diverse personen benadert om de activiteiten van een Indische Stichting in Badhoevedorp voort te zetten. De Stichting was al 3 jaar actief in Aalsmeer onder de naam “Selemat malam”. Uit respect voor de oprichters (30 jaar geleden) is besloten om de oude naam (Malati) niet te handhaven. Er zijn diverse gesprekken gevoerd wat uiteindelijk een positieve wending heeft gekregen en waardoor de partijen (bezoekers van het 1ste uur, gerelateerde familielid en de zaalbeheerder) tot elkaar zijn gekomen om de activiteiten in Badhoevedorp op te pakken.

2.   Let wel, de stichting Busyben streeft zijn doelstelling na (zie www.busyben.nl) en daar zijn verschillende activiteiten zoals de "Selamat Malam" in Aalsmeer, "Pesta" in Badhoevedorp (deze zal in de huidige vorm blijven voortbestaan, niet te vergelijken met Aalsmeer) en de nog in de pen zijnde activiteiten. Het is de bedoeling dat de bezoekers die al geruime tijd komen in Badhoevedorp hun eigen vertrouwde feestavond hebben met de nodige drankjes, eten, loterij en plezier. Een van de 1ste stappen die wij hebben genomen is de prijs verlagen naar € 10,00 dit ook om de ouderen tegemoet te komen. Tevens hebben wij een catering gevonden die met ons meedenkt en zijn prijzen heeft aangepast. Het is allemaal al duur genoeg.

3.   Maar toen kwam Badhoevedorp met een huur verhoging van >300% . Dit heeft ons moeten besluiten om onze wegen te scheiden. 27 januari 2017 zijn wij neergestreken op het Golfpark “Borchland” en daar huren wij nu een zaal. Tot op heden gaat het allemaal naar tevredenheid. Het is een mooie zaal. De muzikanten zijn ook tevreden maar jammer genoeg zijn wij nog niet tevreden over de dansvloer, maar voor alles is een oplossing.

Wij gaan voor een lange samenwerken met alle bezoekers en hopen dat er nog lang van deze avonden genoten mag worden.

Dank voor jullie leestijd. 

Terug