Indische evenementen
 

Wie en wat is Pesta.

1.    De Stichting Busyben is begonnen in 2011 met het organiseren van evenementen. Onder de naam Selamat Malen gestart in Aalsmeer in de Endemol studio's. Begin 2014 door diverse personen benaderd om de activiteiten van een Indische vereniging in Badhoevedorp voort te zetten. Uit respect voor de oprichters is besloten om de naam "Melati" niet te handhaven. De naam Pesta is hiervoor gekozen. Er zijn diverse besprekingen gevoerd die uiteindelijk een positieve wending heeft gekregen en waardoor de partijen tot elkaar zijn gekomen om de activiteiten in Badhoevedorp op te pakken. helaas heeft het maar 1 1/2 jaar mogen duren. De huurprijs ging met meer dan 300% omhoog. Na een zoektocht zijn wij neergestreken in Amsterdam bij het Golfpark Borchland. De 1ste avond aldaar was op 21 januari 2016 

2.   In het Bahasa Indonesia is de vertaling van Pesta, “feest”. En om het een feest te laten blijven hebben wij gekozen voor deze naam.

3.   Let wel, de Stichting Busyben streeft zijn doelstellingen* na. Pesta, Golfclub Borchland. Borchlandweg 6-10 1114 BD, te Amsterdam/Duivendrecht is daar één activiteit van. Het is de bedoeling dat de bezoekers die al geruime tijd komen, hun eigen vertrouwde feest hebben met de nodige drankjes, eten, loterij en dansplezier. Wij rekenen ook op jullie aanwezigheid en steun om een leuke groep vrienden te creëren die hier behoefte aan hebben.

De catering die wij gevonden hebben is goed in de smaak gevallen bij de bezoekers/sters en wij gaan met Melatie verder.

Wij willen gaan voor een lange samenwerking met alle bezoekers en hopen dat er nog lang van onze evenementen genoten mag/kan worden.

Dank voor de genomen moeite en tijd om dit te lezen. 

TERUG