Indische evenementen
 

tart pagina.  

Beste mensen,

Dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij trachtten de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden.

2017 is bijna geschiedenis. Het was weer een jaar met pieken en dalen maar al met al zijn wij er toch door heen gekomen en hebben genoten van jullie aanwezigheid op onze dansavonden. Onze dank hiervoor. 

Op 16 december is dan onze laatste avond die wij weer gezellig met jullie, de band What's a Name en entertainer Edu willen afsluiten. Voor deze avond hebben wij het thema Indonesië gekozen. Hopende op een kleurige avond. 

Hebben het al eens eerder gedaan en het was toen ook een succes. Menigeen kwam in een batik blouse, batik colbert, met hoofddeksel, sarong en kebaya. Was echt leuk maar ook voor de fotograaf die dan een mooie shoot kan maken. Dus kijk in je kast of vraag het aan iemand. 

 

Wij zijn druk bezig om onze volgende avond voor te bereiden. Het zijn immers de kleine dingen, de puntjes op onze ‘í’ die het hem doen. Een gezellige sfeer neerzetten: het senang gevoel. 

 Nog even voor alle duidelijkheid: Jullie kennen ons motto:                      ‘Wij gaan niet voor de kwantiteit maar voor kwaliteit!

Om kaarten te reserveren voor deze avond met muzikale begeleiding van WHAT'S A NAME en EDU SCHALK klik hier om gelijk te reserveren. Of bel: 06 227 93 445 (Angela). Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s  of  video’s. Veel kijkplezier! 

Wij gaan ervan uit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ voelen. Dat is wat wij graag zien en van huis uit kennen, gemoedelijk; gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY.

Vragen of opmerkingen over de site of ? Stuur een e-mail naar info@pestafeest.nl

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team