Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij trachtten de site zo goed mogelijk  ‘up to date’  te houden.

Nog een paar dagen beste mensen en dan kunnen wij weer genieten van XANUR en EDU.

Met het laatste feest nog in onze geheugen gaat het nu ook weer gezellig worden.

 

Wij zien jullie graag op zaterdag 28 april.

Om teleurstelling te voorkomen reserveer daarom op tijd uw plaatsen, want vol is helaas vol. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer gaan wij aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Die zorgen er keer op keer voor dat wij samen met jullie ONE BIG FAMILY zijn oftewel het alom besproken PESTA ‘senang gevoel’. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

Nog even voor alle duidelijkheid jullie kennen ons motto: ‘Wij gaan niet voor de kwantiteit, maar voor de kwaliteit!’

Om kaarten te reserveren voor de volgende avond op 28 APRIL met muzikale begeleiding van XANUR en ? klik hier om gelijk te reserveren. Of bel: 06 227 93 445 (Angela). Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s of video’s. Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het PESTA ‘senang gevoel’. Veel kijkplezier.(KAN ZIJN DAT ZE ER NOG NIET ALLEMAAL OPSTAAN, MAAR ER ZIJN GENOEG FOTO'S OM TE BEKIJKEN)

Wij gaan ervan uit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ voelen. Dat is wat wij graag zien en van huis uit kennen, gemoedelijk; gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY.

Hou zeker Benno in de gaten. Hij gaat dit jaar een evenement organiseren onder de naam "STILL BUSY EVENTS". De datum 18 augustus 2018 is bekend. Benno is n.l. meer dan 30 jaar geleden begonnen met het organiseren van evenementen zoals o.a. Indische avonden, zeskamp, badminton toernooien, ondernemers netwerken, kleine pasars, tuin feesten en daar waar wat georganiseerd moest worden. De opbrengst van deze dag zal gaan naar het goede doel (zie doelstelling). De dag zal bestaan met optredens van niet 1, niet 2, niet 3 maar meerdere bands. DUS BLIJF HEM VOLGEN.

Vragen of opmerkingen over de site of ? Stuur een e-mail naar contact.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team