Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk  ‘up to date’  te houden. 

Zijn ook druk met het programma voor 2019. De datums voor de Pesta (feesten) zijn bekend, nu is het zoeken naar geschikte bands voor onze avonden. Zodra dit allemaal bekend is zullen wij het publiceren. Bedankt voor het geduld.

Helaas zijn wij er niet eerder aan toegekomen om het e.e.a. op deze pagina te zetten. Benno heeft voor onderzoeken in het ziekenhuis moeten liggen. Maar wat wij nog kunnen herinneren van het afgelopen feest (Pesta) is dat de aanwezige gasten weer hebben genoten van de super band Hot News. De dansvloer lag er goed bij en werd ook goed gebruikt.

 

 

Nu zijn wij druk met de voorbereiding van ons volgende avond is a.s. zaterdag 6 oktober. Op deze avond is Challange XL de band die hun all round muzikale klanken door Borchland zullen laten galmen. Een fantastische band die een ieder op de dansvloer krijgt. Wil je er nog bij zijn, bel 06 227 93 445 (Angela)

Zorg dat je er op tijd bij bent. 

a. Om teleurstelling te voorkomen *reserveer daarom op tijd uw plaatsen.  

b. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer gaan wij (de vrijwilligers)* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Ik en alle vrijwilligers zorgen er keer op keer voor dat wij samen met jullie ONE BIG FAMILY zijn oftewel het alom besproken "PESTA senang" gevoel. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

 

Om kaarten te reserveren* voor de volgende avond op 10 nov. met muzikale begeleiding van RELIGHT & EDU. Klik hier* om gelijk te reserveren. Of bel: 06 227 93 445 (Angela). Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*. Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.(ER ZIJN GENOEG FOTO'S EN VIDEO'S OM TE BEKIJKEN)

Wij gaan ervan uit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ voelen. Dat is wat wij graag zien en van huis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY.

Vragen of opmerkingen over de site of ? stuur een e-mail naar contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.