Indische evenementen
 

Start pagina.  

Beste mensen,

Alweer onze dank voor jullie bezoek aan deze site. Wij zullen er alles aan doen om de site zo goed mogelijk ‘up to date’ te houden. 

Helaas is reserveren via de site niet meer mogelijk. Kaarten alleen verkrijgbaar aan de zaal. Omdat de feestdagen ook voor de deur staan hebben wij besloten om je binnen mag tegen betaling van 12 euro en niet de zaal entree prijs van 14 euro.

 13 december gaat Benno naar Indonesië. Ook zal hij weer een bezoek brengen aan de kinderopvang en het arme gezin in Depok (zie Depok op deze site). Hij heeft belooft om wat te laten zien, waar hij mee bezig is. Ook zullen er foto's en filmpjes gemaakt worden die later op deze site te zien zijn. Maar blijf hem op "facebook" volgen onder de naam Benno Gabriel. 


Willen jullie The Rocking Players en Diana Monoarfa horen en zien, kom dan 8 december naar Borchland. De dress code is Indonesië (Is niet verplicht). Ook is het onze laatste Pesta avond van 2018. Dus alleen al daarom interessant om te komen.

Deze avond mag niet gemist worden. Je kan via deze site reserveren.

*Reserveren. voor volgend jaar 2 februari is nu mogelijk of neem contact op met Benno 06 159 00 429 of Angela 06 227 93 445 

Zorg dat je er op tijd bij bent. 

a. Om teleurstelling te voorkomen *reserveer daarom op tijd uw plaatsen.  

b. Wij gaan immers voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Ook nu weer gaan wij (de vrijwilligers)* aan de slag om onze welbekende puntjes op de ‘i’ te zetten. Benno en alle vrijwilligers zorgen er keer op keer voor dat wij samen met jullie ONE BIG FAMILY zijn oftewel het alom besproken "PESTA senang" (behaaglijk) gevoel krijgen. Jullie aanwezigheid wordt daarom zeer op prijs gesteld. Wij kunnen het allemaal wel regelen, maar met jullie is ons feest pas compleet.

 Om kaarten te reserveren voor volgend jaar, gaan wij na 8 december mogelijk maken. Wil je toch zeker zijn van een gereserveerde zitplaats, stuur een e-mail naar * Benno@pestafeest.nl met de vermelding "reservering 2 feb. 2019".  Of bel: 06 227 93 445 (Angela). 

Reageer tijdig en wil je eerst een indruk hebben van onze feestavonden klik op  foto’s* of video’s*. Het kan zijn dat nog niet alle foto’s op onze site staan daar wordt aan gewerkt. Maar de foto’s die er op staan zeggen genoeg over het "PESTA senang" gevoel. Veel kijkplezier.(ER ZIJN GENOEG FOTO'S EN VIDEO'S OM TE BEKIJKEN)

Wij gaan ervan uit dat de sfeer weer net zo gemoedelijk zal zijn als de voorgaande keren. Onze gasten moeten zich ‘Senang’ (behaaglijk) voelen. Dat is wat wij graag zien en van huis uit kennen, gemoedelijk, gezelligheid, lekker eten, maar vooral het gevoel van ONE BIG FAMILY.

Vragen of opmerkingen over de site of ? stuur een e-mail naar contact*.

Wij hopen jullie op één van onze evenementen te mogen ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,

Het hele Busyben team 

* Kan je op klikken.